Yrittäjät

Päivi Manninen

Päivi on 39-vuotias maatalousyrittäjä. Hän on ollut hevosten kanssa tekemisissä lähes koko ikänsä. "Vanhempieni isännöidessä tilaa, meillä oli kaksi hevosta, joiden hoidosta vastasin ja joilla kilpailin. Kilpailuihin olen osallistunut vuodesta 1988 lähtien, pääasiassa alue ja kansallisiin este- ja kenttäkilpailuihin mm. hevosillani Ultra Sound, Hermu ja Valpurin Jaane." Kouluratsastuksessa Päivi on kilpaillut seura- ja aluetasolla. Häntä ovat valmentaneet vuosien saatossa mm. seuraavat henkilöt:
Esteratsastuksessa: Kimmo Kinnunen, Mikko Heimonen ja Pekka Larsen
Kouluratsastuksessa: Håkan Wahlman, Hanna Heiskanen, Mari-Tiina Jääskeläinen ja Mika Malaska
Kenttäratsastuksessa: Cajus Aminoff, Perttu Puranen, Aki Karhapää ja Paavo Huttunen

Hevosten kouluttamisesta Päivi on saanut kokemusta mm. Hermun, Valpurin Jaanen, Pilven Piirtäjän Vääntövoiman kouluttamisesta kilpailu- ja tuntikäyttöön. Päivillä on sijoituksia kaikilla näillä hevosilla sekä alue-, että kansallisella tasolla.

"Ratsastus on ollut minulle lapsesta saakka rakas harrastus ja vuosien saatossa harrastuksesta on tullut ammattini. Valmistuin ratsastuksenopettajaksi keväällä 2009, sekä I-tason valmentajaksi talvella 2010-2011. Tällä hetkellä kilpailen kenttäratsastuksessa vaativa B -luokkia kansallisella tasolla."

Petri Manninen

Petri on 40-vuotias alunperin Paltaselta kotoisin oleva maatalousyrittäjä. "Peruskoulun jälkeen olen suorittanut kaksivuotisen ammattikoulupohjaisen koneenkorjaajalinjan, metsätyöteknikkokoulutuksen, sekä kaksivuotisen viljelyteknikkokoulutuksen. Vuonna 1994 ryhdyimme vaimoni Päivin kanssa isännöimään Teittilän tilaa. 15 vuoden aikana olemme laajentaneet nautakarjan määrän 40:stä 160:een. Vastaan tilalla karjasta, viljelystä sekä metsänhoidosta."

"Lyömäsoittimet / rummut ovat olleet rakas harrastukseni lapsesta saakka. Tätä nykyä keikkailen muutaman kokoonpanon mukana."

Petri tekee tilauksesta valo- ja äänitöitä esim. ratsastuskisoihin ym. tilaisuuksiin!


Juho ja Veera Manninen

Juho on 16-vuotias koululainen. "Auttelen vanhempiani tilan töissä, esim. ruohonleikkuussa ja kentän lanauksessa. Harrastan crossia, kartingia, kalastusta ja laskettelua. "

Veera on 14-vuotias koululainen. "Autan äitiäni tallitöissä ja rakkain harrastukseni on ratsastus. Kilpailen kenttäratsastuksessa poneillani Arabell ja Roman."

Klikkaa kuvat suuremmiksi